Skip to content

DESPRE MINE

Tanara, desteapta si frumoasa… devreme acasa si pretentioasa… inger si demon… rece si cald… alb si negru…tot ce inseamna contrast ma reprezinta…
Indragostita, si totusi singura…un singur om ma poate face fericita, dar oare va vrea?
Dragostea distruge. Distruge vieti, suflete, relatii. Uneori, e greu sa mergi mai departe in viata, mai ales atunci cand nu ai avut parte de altceva in viata decat suferinta. Profilul meu este dedicat in intregime IUBIRII, pentru ca ea m-a facut sa zbor, si tot ea, m-a daramat la pamant de nenumarate ori. Cu toate astea, ma incapatanez sa cred ca dragostea exista, iar EL exista si ma iubeste, la fel de mult cum il iubesc eu pe el.
Conform unui test de personalitate, sunt o brandusa curajoasa! Asta daca e sa ma aseman unei flori. Cu siguranta nu pot sa fii acuzata de superficialitate. Am prostul obicei de a ma implica foarte mult in tot ceea ce fac si in toate relatiile mele, indiferent daca este vorba despre iubit sau despre prieteni. Forta mea vine din interior si ma sustine in orice situatie.
Extrag invatatura din toate situatiile in care ma implic si sunt atenta la ce spun ceilalti, mergand pe ideea ca nu exista om de la care sa nu inveti ceva, chiar si privit ca un model ce mai degraba trebuie respins.
Intr-o relatie reusesc sa imi impun punctul de vedere, insa nu agresiv ci in stilul meu caracteristic: cu argumente incontestabile. Poate ar trebui sa il mai las, totusi, din cand in cand, sa creada ca pot sa ma insel uneori, chiar daca nu este asa. Parca prea il fac sa se simta inutil, ar trebui sa ii dau ocazia sa ma ajute chiar si cand nu am neaparat nevoie. Probabil asa se va simti bine. Cu siguranta asta e un defect al meu, perfectionismul, dorinta de a reusi pe propriile forte fara implicarea nimanui. Probabil aici gresesc cel mai mult, si aici barbatii se simt inferiori si pleaca, fara sa se uite mai adanc, dincolo de duritatea si curajul meu, in sufletul meu, un suflet plin de iubire, un suflet firav, ranit de prea multe ori pentru a putea sa mai fie ce a fost candva.
Pentru mine banii sunt importanti, evident, imi doresc o familie fericita si pentru asta este necesar si confortul material. Ma multumesc, insa, cu un trai decent, desi, firesc, ca oricare dintre noi, visez sa imi permit ceva mai mult. Nu alerg dupa cel mai bogat barbat, dar nu as accepta nici un pierde-vara, care nu este capabil sa se intretina pe sine, dar sa mai intretina si o familie. Sunt genul de persoana blanda, fara ambitii de marire. Visul cel mai important pentru mine este sa-mi intemeiez o familie si sa am un sot iubitor pe care sa stiu ca ma pot baza. Si care sa ma mai si surprinda uneori cu o mica atentie, indiferent de natura ei. Apreciez, insa, in mod deosebit seriozitatea si implicarea. Sunt o fire practica si cantaresc bine banii, as putea spune chiar ca sunt persoana potrivita pentru a administra fondurile unei gospodarii.
Sunt o femeie pragmatica, puternic ancorata in realitate. Pentru mine o relatie inseamna o descoperire reciproca si sunt multumita atunci cand reusesc sa stabilesc raporturi de egalitate intre mine si partenerul meu.
Consider ca partenerul trebuie sa ma completeze, de aceea sunt destul de exigenta atunci cand aleg un barbat.
Imi plac barbatii inteligenti, organizati, cu scopuri clar definite si cu intentii serioase. Relaxarea pentru mine presupune o seara intima in compania iubitului meu, in care sa ne facem planuri de viitor si sa ne detasam putin de problemele zilnice. Sunt capabila sa ofer multa iubire, insa nu neconditionat. Daca iubitul ma dezamageste nu voi ezita sa inchei relatia.
Cred ca am facut cea mai completa si sincera descriere a propriei persoane din viata mea, iar intrebarile care mi-ar putea fi adresate in acest sens ar fi de prisos.

THE END…

Leave a Comment

Leave a comment