Skip to content

Referendum amanat pana in septembrie, bataie de joc asupra poporului

August 2, 2012

Dupa ce s-au batut cu pumnii in piept ca referendumul, organizat din bani publici, din banii populatiei care trebuie sa suporte si consecintele crizei economice, se va desfasura in parametrii normali, conform legii in vigoare si fara nici un fel de probleme, membrii USL au pus la cale o noua modalitate de a-si prelungi sederea la Palatul Victoria, respectiv Palatul Cotroceni.

 

Amanarea deciziei Curtii Constitutionale (CC) de a valida sau invalida referendumul pe motiv ca nu au date exacte asupra populatiei mi se pare una favorizatoare USL, de tragere de timp pentru a se face jocurile politice la nivelul institutiilor statului. Daca datele cu privire la numarul populatiei nu erau clare si nu erau multumitoare pentru “inteleptii” din conducerea USL, puteau sa le conteste inca de la alegerile locale. Dar cum atunci au reusit sa isi atraga simpatizanti, fara ca acestia sa cunoasca foarte multe detalii despre cine sunt cei din USL, acum ca nu au obtinut “victoria”  incearca sa se agate de scaunele confortabile de la Cotroceni si Guvern cu orice prêt, invocand diferite motive. Revenind la CC, acestia puteau anula referendumul, intrucat nu aveau date concrete, iar cifrele furnizate de Ministerul Administratiei si Iinternelor si Institutul National de Statistica nu erau identice. Mai mult, nimeni din cele doua institutii care au oferit cifrele cu privire la numarul de cetateni cu drept de vot nu si-a asumat responsabilitatea pentru datele furnizate.

 

Concluzia: Referendumul trebuie anulat!

 

In calitate de cetatean al acestei tari, satul de batjocura si ipocrizia clasei politice actuale (PDL, PNL, PC, USL, PRM, UDMR), declar referendumul din 29 iulie 2012 nul si cer premierului – Victor Ponta, presedintelui suspendat  – Traian Basescu si presedintelui interimar – Crin Antonescu, organizarea de alegeri anticipate, in care ROMANII sa isi aleaga persoana care vor sa ii reprezinte in lume in calitate de Presedinte al Romaniei. Cred cu tarie ca aceasta este singura modalitate prin care circul si bataia de joc la adresa poporului, care a refuzat sa participe la referendum sau care si-a anulat, dintr-un motiv sau altul, buletinul de vot, poate fi incheiat, iar situatia din tara sa poata reintra pe fagasul normal.

Advertisements

From → Alegeri 2012

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: