Skip to content

Goana dupa fotoliul de primar a inceput

April 2, 2012

Primavara a venit plina de evenimente in politica romaneasca. Guvernul s-a schimbat, iar acum se fac noi aliante politice doar-doar or castiga alegerile. Momentan se incepe cu cele pentru Primaria Capitalei. Si se anunta a fi un scrutin interesant, avand in vedere personajele mai mult sau mai putin politice care viseaza un loc in fruntea Capitalei.

Sa ii luam pe rand:

Sorin Oprescu, actualul primar paseste increzator in fortele proprii de a castiga un nou mandat la sefia capitalei, mizand si pe suportul oferit de catre USL.

Gigi Becali. Se stie deja ca domnul Becali are ceva experienta ca si om politic, din moment ce este si europarlamentar. Cum echipa sa de suflet, Steaua nu da semen ca si-ar reveni pe terenul de fotbal, Gigi Becali s-a gandit sa “rupa gura targului” Bucuresti cu o “alianta de senzatie” formata cu partidul lui Corneliu Vadim Tudor si este ferm convins ca are munitia perfecta pentru a castiga alegerile locale.

Silviu Prigoana este un bun candidat pentru primarie, daca luam in calcul faptul ca detine o firma de salubritate. La cata mizerie exista in Bucuresti, ma gandesc ca nu ar strica un primar care sa stie ce inseamna curatenia.

Irinel Columbeanu. Se pare ca domnul Columbeanu s-a saturat de notorietatea castigata de-a lungul ultimilor 5-6 ani in societatea mondena  si doreste sa intre in sfera politica. Se pare ca pentru Iri, faptul ca este cetatean de peste 50 de ani al orasului Bucuresti, este un motiv suficient de bun pentru a se lansa in cursa pentru fotoliul de Primar General al Capitalei si de a castiga simpatia electoratului. Oare Moni s-ar impaca cu el, daca ar castiga alegerile?

Constantin Cojocaru, presedintele PP, in traducere Partidul Poporului, si-a anuntat candidatura la Primaria Capitalei. El s-a facut remarcat prin scandalul in care este implicat alaturi de Dan Diaconescu din cauza numelui partidului pe care si-l revendica deopotriva amandoi.

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: