Skip to content

Toamna aceasta incepe cu promotii la depozite

November 2, 2011

bankingnews.ro – 19-09-2007

O data cu venirea toamnei, bancile de pe piata romaneasca se intrec in oferte tot mai atractive. Cea mai recenta oferta a depozitelor la termen apartine celor de la OTP Bank Romania, si se desfasoara in perioada 17 septembrie – 16 octombrie 2007. Promotia, valabila o luna de zile, se adreseaza persoanelor fizice si le ofera acestora un depozit la termen cu scadenta de 2 luni si dobanda promotionala.
Nu te-ai hotarat in ce moneda vrei sa iti faci un depozit? Nu e nicio problema. OTP Bank vine in spijinul tau cu oferte atat in lei, cat si in euro, iar suma de  inceput poate fi doar 100 lei sau 100 euro. In privinta dobanzilor in perioada promotiei, acestea au un nivel de 7,10% pentru lei si de 4,15% pentru euro. Dobanda este fixa pe toata perioada depozitului, iar comisionul de retragere in ziua expirarii depozitului este de 0%.

Si Alpha Bank are o oferta atragatoare pentru toamna aceasta, produsul in promotie fiind depozitul Progressive. Insa pentru a putea beneficia de ea trebuie sa va grabiti, intrucat mai este valabila doar pana la 28 septembrie. Alpha Progressive este un depozit care se poate constitui atat in lei, cat si in euro si are doua optiuni: scadenta la 6 sau la 12 luni. Astfel, dobanda pentru lei creste lunar de la 5% la 12,5% in varianta cu scadenta pe un an, si de la 5,5%  la 10% pentru scadenta la 6 luni. In cazul depozitelor in euro, dobanda avanseaza de la 2% in prima luna pana la 6,5% in luna a 12-a, iar pentru cele cu perioada de 6 luni dobanda urca pana la 5,5%, de la 2,5% initial. In toate cazurile dobanda este fixa, creste lunar si se transfera in contul curent.

Banca Transilvania promoveaza economisirea in euro, extinzand promotia pentru depozitele in moneda europeana pana la 31 decembrie. Astfel, toti doritorii care vor sa isi deschida un depozit in moneda europeana pe o perioada de 6 luni, cu dobanda de 5,25% pe an mai au inca trei luni la dispozitie. Aceasta este una dintre cele mai avantajoase dobanzi practicate pe piata si este fixa pe toata perioada pe care este constituit depozitul. Promotia se adreseaza persoanelor fizice si juridice, suma minima de constituire a depozitului fiind de 250 euro. Acesta se poate prelungi automat si, optional, dobanda se capitalizeaza.

Stefania Cojanu

 

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: