Skip to content

Jaf cu clasa

September 26, 2010

Azi-noapte, in cadrul complexului comercial IDM Basarab, a avut loc un jaf de proportii. Patru persoane au patruns in incinta complexului si au spart magazinul cu aur si amanet situat la parter de unde au sustras seiful plin cu bijuterii de aur si argint si cu bani.
Jaful a fost unul bine pus la punct. Cei patru au incendiat o masina aflata in parcarea complexului, astfel ca politia a avut o alta preocupare in timp ce, chiar sub nasul lor, patru indivizi au intrat in complex si si-au facut treaba linistiti.
Jefuitorii au patruns in incinta pe la intrarea principala veche a complexului, momentan inchisa datorita lucrarilor care se desfasoara la Pasajul Suprateran Basarab.

Conform unor surse din cadrul anchetei, in complexul IDM se afla, la ora jafului, un singur bodyguard de la firma de paza CPB Protection. Acesta se afla la etajul superior, si, conform acelorasi surse, a declarat ca nu a intervenit de teama sa nu fie atacat, mai ales ca cei patru erau, se pare, inarmati cu sabii.

Politia care a ajuns la complexul IDM dupa plecarea hotilor, a zabovit timp de mai multe ore in incinta acestuia, prelevand probe de la magazinul pradat. Din pacate camerele de supravegheat instalate de cativa patroni care au standuri in IDM nu au fost de folos anchetatorilor, deoarece inregistreaza doar pe timpul zilei, nu si pe timpul noptii, astfel ca depistarea celor patru devine aproape imposibil de realizat.

Ancheta se afla in plina desfasurare. In momentul in care voi avea vesti noi, voi reimprospata aceasta stire cu noi informatii.


Advertisements

From → Mass-Media

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: