Skip to content

NEWs Training te pune in valoare

April 9, 2010

Iata o initiativa buna care vine in sprijinul tinerilor studenti sau absolventi ai unei Facultati de Jurnalism aflati in cautare de un job in domeniu.Astfel de training-uri ar trebui organizate mai des, atunci cand este nevoie de forta de munca pe piata de PR sau media pentru ca noii angajati sa fie recrutati pe baza de  cunostinte si nu de “pile” bine ascutite.

Materialul de mai jos este unul cu caracter publicitar ce vine in sprijinul celor care doresc sa participe la program.

NEWs Training

Pentru a-ti creste gradul de angajabilitate, ASJC iti aduce o solutie funky fresh. NEWs Training te ajută sa raspandesti ideile tale prin Buzz Marketing, sa scrii inedit cu Narrative Writing si sa iti impachetezi frumos mesajul prin Guerilla Pr.

ASJC ti-a pregătit trei zile de training in care sa te pui la curent cu cele mai noi tehnici de comunicare.

NEWs Training consta in trei zile de training pentru 90 de tineri. Temele abodate vor fi din domenii specifice jurnalismului, relatiilor publice si publicitatii, respectiv Narrative Writing, Guerilla PR si Buzz Marketing.

Fiecare zi va avea un numar de 30 de participanti, selectati pe baza raspunsurilor din formular.

Data limita de completare a formularului este miercuri, 14 aprilie.

Compleaza formularul dand click aici.

NEWs Training se va desfasura pe durata celor trei zile, astfel:

* Vineri, 16 aprilie: Buzz Marketing cu Catrinel Graepel, creative supervisorul agentiei de marketing experential Funky Business;
* Sambata, 17 aprilie: Guerilla PR cu Bogdan Theodor Olteanu, head of PR Division la agentia de relatii publice Millenium Communications;
* Duminica, 18 aprilie: Narrative Writing cu Cristian Lupsa, editor la publicatia Decat o Revista.

Taxa de participare la fiecare dintre traininguri este 10 lei şi include mapa pentru participanti si pauzele de gustari si cafea.

La sfarsitul celor trei zile de training va avea loc o petrecere pentru a facilita relationarea intre participantii de la traininguri. Mai mult, in urma proiectului, va fi realizat un grup de discutii cu scopul de a mentine legatura si a stimula interactiunea dintre viitorii profesionisti din media si comunicare.

Iata cine te ajuta sa te pui la punct cu noile tehnici de comunicare!

Catrinel Graepel, Creative Supervisor la agentia de marketing experiential Funky Business, este in prezent studenta in an terminal in Management si Marketing. Este interesata de psihologia umana si cele sapte arte si crede ca, pentru a duce o viata plina de creativitate, omul trebuie sa ignore frica de a gresi. “Insasi esenta creativitatii sta in noutatea sa, deci nu exista nici un standard unanim aprobat si infailibil dupa care sa o judecam.”

Pe Catrinel o poti intalni, vineri, la trainingul Buzz Marketing!

Bogdan Olteanu este in prezent PR Director la Millenium Communications, una dintre cele mai de succes agentii de relatii publice din Romania.

A lucrat patru ani in mass media, trecand prin redactiile de la Tineretul Liber, ARPress si Cotidianul si Romania Libera. Ulterior s-a implicat in campanii electorale (Isarescu, PNTCD, ApR, PSD), ca PR-ist pe proiecte cu finantare externa (Phare si Banca Mondiala) si in marketing sportiv.

La Millenium Communications este din ianuarie 2005. Spune ca, fiind plictisit dupa campania electorala din 2004, Andrei Bortun l-a convins aproape fara nici un efort.

Cu Bogdan te poti intalni, sambata, la trainingul pe Guerilla PR!

Cristian Lupşa e editorul Decat o Revista , un trimestrial independent despre cum trăim, ce gândim, ce vrem şi ce facem.

Înainte de DoR, Lupşa a fost senior editor la Esquire şi Tabu, unde a scris şi supervizat bucăţi de jurnalism narativ, un gen care îmbină documentarea exhaustivă cu scrierea creativă. Vorbeşte despre jurnalism narativ la fiecare ocazie, fie că e la cursul pe care îl ţine la Centrul pentru Jurnalism Independent, fie că e la o bere cu echipa. Îl găseşti pe blog sau pe Twitter.

Pe Cristian il poti intalni, duminica, la trainingul pe Narrative Writing!

Mai poti afla despre NEWs Training pe:

Trainingurile vor avea loc la Centrul de Educatie non-Formala din Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, incepand cu ora 11.00.

Schimba-ti perspectiva cu NEWs Training!

Advertisements

From → Mass-Media

One Comment
  1. adinaantonie permalink

    Multumim pentru sustinere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: