Skip to content

Pressing la porcina

January 13, 2010

Gripa porcina incepe sa ia amploare. Populatia este informata sa se vaccineze impotriva virusului ucigas, chiar se ajunge pana la un pressing asupra populatiei de catre mai marii Ministerului Sanatatii. Ori, au fost cazuri in care, desi vaccinati, unii oameni au murit. Ba mai rau!… O tanara insarcinata, care ar fi contractat virusul AH1N1, si care a ajuns la spital in stare grava, a murit in timpul avortului provocat de medici intentionat. Eu as fi procedat altfel, daca as fi fost medic. As fi tinut-o sub supraveghere medicala si, poate, moartea, atat a tinerei cat si a fatului, ar fi putut fi evitata. Iar in locul familiei, acum, as da medicii in judecata pentru despagubiri.

Toni Tecuceanu, un fost sofer ajuns om de televiziune (nu il pot numi nici actor, nici vedeta) a murit din cauza unor complicatii aparute de la o pneumonie aflata in stadiu avansat si netratata la timp. Insa, pentru publicitatea vaccinului anti-porcina, s-a preferat raspandirea zvonului ca ar fi murit din cauza noului virus –  gripa porcina.

Eu una, nu cred in acest asa zis virus porcin. Si multi dintre prietenii si cunoscutii mei nu au incredere ca porcina ar exista. Asa ca stam calmi, ne vedem de viata si de probleme noastre cauzate de criza financiara, care isi face simtita prezenta tot mai adanc in portofele cu fiecare luna care trece, si ne amuzam de “disperarea” celor din Ministerul Sanatatii care incearca sa convinga populatia, prin diverse cifre inexistente ale imbolnavirilor si ale deceselor cauzate de gripa porcina.

La gripa aviara, taranii romani au fost nevoiti sa renunte la inaripatele din curti pentru a evita o eventuala imbolnavire. Ori la gripa porcina nici vorba de omorat porci. Asa ca, de unde vine acest virus? Denumirea lui? Si daca acest Toni Tecuceanu a avut intr-adevar gripa porcina, de ce colegii lui de la Prima Tv, de la Cronica Carcotasilor nu au contractat virusul porcin?

Eu nu ma vaccinez impotriva porcinei. Nu am incredere in vaccin, in existenta gripei porcine, in siguranta ca nu ma voi imbolnavi imediat dupa. Sunt curioasa, oare cat timp se va face acest pressing la porcina pana cand va fi data uitarii ca si cand nici nu ar fi existat vreodata? O luna? Doua? Trei?

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: