Skip to content

Uite frauda, nu e frauda

December 7, 2009

M-am obisnuit ca de fiecare data cand sunt alegeri in tara PSD sa faca mare tam-tam pe seama “fraudarii” alegerilor, datorita infrangerii sale.nici ultimele alegeri nu fac exceptie de la acest caz. Dupa ce, in urma exit-poll-urilor, Mircea Geoana era declarat noul presedinte al Romaniei pentru urmatorii cinci ani, si i-a transmis contracandidatului sau ca nu stie “sa piarda cu demnitate”, cel dintai da dovada de lipsa de demnitate si de respect de sine prin faptul ca doreste contestarea rezultatului final si al vointei poporului, pe motiv ca PD-L a fraudat alegerile.

“In clipa in care-ti asumi o responsabilitate, sa conduci un partid atat de mare cum este PSD, si cand convingi milioane de oameni sa-ti dea increderea, in clipa in care ai reusit, esti bun, in clipa in care nu ai reusit, multumesc frumos, imi pun mandatul. (…) Din punct de vedere al jocului democratic, nu sunt nuante: ai castigat, te duci mai departe, daca nu, te-ai dus frumos la partid si ai spus: «Dragii mei colegi, va multumesc pentru efort». Nu cauti scuze, nu cauti sa acuzi, esti responsabil ca lider al partidului. Punct si de la capat”, spunea Geoana inainte de prezidentiale, potrivit Romania Libera.

Mai mult de atat, Geoana se pare ca are si o problema cu romanii care au cautat sa aiba un trai mai bun intr-o alta tara decat cea natala. El contesta veridicitatea voturilor romanilor din diaspora, pe care ii acuza de exercizare a dreptului de vot in necunostinta de cauza.

“Nu mi se pare corect ca rezultatul alegerilor prezidentiale sa fie influentat de alegatorii din diaspora, care sunt rupti de realitatile romanesti. Sunt unii plecati de zece ani din Romania si vin o data pe an, in concediu, acasa. Nu stiu ce se intampla in tara”.

Asadar, chiar si cei scarbiti de jocurile politice murdare din Romania si care au ales sa se indeparteze de o tara plina de “fraude electorale”, sunt acuzati ca au fost “mituiti” pentru a da votul lor democrat-liberaluli. Ori, Geoana,  se batea cu pumnii in piept in Campania electorala ca doreste sa convinga romanii din diasporas a revina in Romania, sa se angajeze aici, promitand salarii decente la nivel european.

Oare au fost fraudate alegerile? Nu au fost fraudate? Vorbe pot fi multe, fapte insa….

Pana la proba doveditoare, uite frauda, nu e frauda…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: