Skip to content

Trucaj sau realitate?

November 27, 2009

Se spune ca Presedintele, inca in functie, al Romaniei, Traian Basescu, ar fi lovit un copil in timpul campaniei electorale din 2004. Oare?!… Eu nu as crede.


Am vazut un articol (aici ),mai bine zis un interviu acordat de catre Lavinia Sandru, care admite ca fost prezenta la acel eveniment si ca a vazut ce s-a intamplat. Ori, ma intreb eu, de ce, in 2004, televiziunile si presa nu i-au adus aceste acuzatii celui care era in campanie electorala si care ulterior a devenit seful statului? De ce a fost nevoie de 5 ani de mandat, plus un prim tur de scrutin in 2009, pentru a se face public un fapt atat de revoltator, savarsit de cel care a reusit sa castige alegerile prezidentiale in 2004, cum este lovirea unui copil de vreo 12-14 ani? De ce, de cate ori a iesit in presa cu acuzatii la adresa presedintelui, nu a amintit de acest incident, desi avea cunostinta de el?

Sunt sigura ca acest filmulet nu este decat un joc de culise solicitat de PSD si PNL. Nu de alta, dar se simt  amenintati, mai ales Mircea Geoana, sa piarda din nou fotoliul prezidential. Despre Crin Antonescu nu am cuvinte sa vorbesc; dupa ultimele lui fapte contradictorii, nu mi-a ramas decat un gust amar: desi inainte de scrutinul din 22 noiembrie a afirmat ca nu accepta o alianta cu PSD, imediat dupa primele rezultate a batut palma cu social-democratii care au promis ca in caz de reusita, il vor avea in fruntea Guvernului pe  primarul PNL-ist al Sibiului, Klaus Johannis. Cat de repede se vand unii oameni… pentru anumite promisiuni care dupa cateva luni, chiar si zile, sunt date uitarii si incepe din nou razboiul de suprematie pe scena politica.

Cat despre filmuletul care il prezinta pe Basescu lovind in fata un copil, sunt sigura ca este un trucaj. M-am uitat destul de atenta la el si sunt elemente care nu se leaga intre ele, detalii care nu sunt vazute de oricine decat cu foarte, foarte mare atentie. Din cate stiu, aseara, 26 noiembrie, a intrat in legatura directa la un post de televiziune baiatul “lovit”, care a dezmintit acest filmulet menit sa ii micsoreze credibilitatea presedintelui in fata electoratului.

Oare pe cine votam noi si de ce?

Advertisements

From → Mass-Media

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: